Κυριακή 14 Απριλίου 2019

«ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 2019»


ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΜΟΥ ΣΤΟ
«ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 2019»


Το Γυμνάσιο Βάμου συμμετείχε την Κυριακή 14-4-2019 στην «Γιορτή Φυσικών Επιστημών» που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από το ΕΚΦΕ Χανίων. Συμμετείχε με μια μαγική ομάδα χαρούμενων και δημιουργικών μαθητών που εργάστηκαν σκληρά στο πρόγραμμα του STEM. Να σημειώσουμε ότι από την περσινή χρονιά αλλά και φέτος τρεις κύκλοι του προγράμματος STEM πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Γυμνάσιο Βάμου με υπεύθυνο καθηγητή τον κύριο Τίτο Σμυρνάκη και αγκαλιάστηκαν από μαθητές και γονείς .

Με πολύ μεγάλη επιμέλεια γνώση και λεπτομέρεια οι μαθητές μας παρουσίασαν:

την έξυπνη πόλη, τον έξυπνο κάδο που ανοίγει από απόσταση, το φανάρι της επικίνδυνης στροφής, το έξυπνο γάντι με αισθητήρα αφής, το fire alarm, το θερμόμετρο που μιλάει, τον μετρητή επισκεπτών με αυτόματο διακόπτη αλλά και δύο κατασκευές μαθητών στο μάθημα της Φυσικής στο κεφάλαιο της πίεσης. 



Κουρασμένοι πια το μεσημέρι από την πολύωρη συνομιλία με τους επισκέπτες και παρουσίαση των κατασκευών τους  στους παρευρισκόμενους της γιορτής των Φ.Ε. αλλά και χαμογελαστοί για την επιτυχία τους έδωσαν το νέο ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο.



Στο κανάλι μας στο YouTube μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλά βίντεο όπου παρουσιάζεται η δουλειά των μαθητών μας.     link:  Γυμνάσιο Βάμου στο YouTube

Το σχετικό VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=p8dGh5W0wqk