Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ



     Ο Σύλλογος Νεανικής Δημοσιογραφίας κάλεσε τα σχολεία και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ν. Χανίων να παρουσιάζουν τα έντυπα που εκδίδουν, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στο πνευματικό κέντρο Χανίων. Το Γυμνάσιο Βάμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και συμμετείχε στην παρουσίαση με την  ομάδα της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού μας.
       Παρουσιάστηκαν το έντυπο περιοδικό του σχολείου μας «Μαθητών Λόγος»  και το μαθητικό ηλεκτρονικό περιοδικό «Τeens Reporters».
     Το έντυπο «Μαθητών Λόγος»  εκδίδεται μια φορά το χρόνο τα τελευταία 11 χρόνια και οι μαθητές γράφουν άρθρα του ενδιαφέροντός τους, ποικίλης ύλης με τον συντονισμό των καθηγητριών Αρκολάκη Πηνελόπης, Γκαγκαδέλη Αικατερίνης και Ρουτζάκη Αθηνάς. Στην παρουσίαση διαβάστηκαν άρθρα όπως «Η Ζαβολιά ταξιδεύει στο χρόνο» και  « Η φίλη μας η οικονομική κρίση» τα οποία απέσπασαν τα χειροκροτήματα και τους επαίνους  των παρευρισκόμενων.
      Το ηλεκτρονικό «Τeens Reporters» δημιουργήθηκε πριν τρία χρόνια συνεχίζει μέχρι και σήμερα  με την καθοδήγηση και την επιμέλεια των καθηγητριών της Αγγλικής Θεοδωρίδη Θεοδώρας και Κουφογιώργου Ανδρομάχης. Όπως αναφέρθηκε  τα άρθρα των μαθητών μας στην αγγλική γλώσσα  σε μια υπέροχη παρουσίαση βρίσκονται στο διαδίκτυο. Θα βρείτε τον σύνδεσμο (link) για να διαβάσετε το «Τeens Reporters» δεξιά στην ιστοσελίδα μας .