Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

10 χρόνια Μουσικό Εργαστήρι Γυμνασίου Βάμου


«10 χρόνια Μουσικό εργαστήρι Γυμνασίου Βάμου»
(2009  - 2019)
Tην Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου μας η ετήσια καθιερωμένη συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Βάμου με τίτλο:
«10 χρόνια Μουσικό Εργαστήρι Γυμνασίου Βάμου»


     10 Χρόνια προσφοράς του μουσικού μας κ. Γιώργου Πογιατζή και του φυσικού μας κ. Τίτου Σμυρνάκη, 10 χρόνια προσφοράς στους μαθητές μας και στην τοπική κοινωνία, 10 χρόνια εκπαιδεύουν τους μαθητές μας προσφέροντάς τους  τις γνώσεις τους, ότι έχουν στην ψυχή τους και στην καρδιά τους, ηθικές αξίες και συμπεριφορές, δεξιότητες και κοινωνικοποίηση.


 
    Για τη φετινή σχολική χρονιά οι υπεύθυνοι καθηγητές Γιώργος Πογιατζής και Τίτος Σμυρνάκης, επέλεξαν τραγούδια από όλη την πορεία τα 10 αυτά χρόνια λειτουργίας του Μουσικού Εργαστηρίου αλλά και νέα καθώς ακόμη και φέτος νέοι μαθητές συμμετείχαν δίνοντας όπως πάντα νέα πνοή καθώς εκπαιδεύονται από τους καθηγητές μας.

     Όλοι μαζί, παλιοί και νέοι μαθητές, δούλεψαν αυτή τη σχολική χρονιά με αυταπάρνηση και συνέπεια ως επαγγελματίες μουσικοί για να φτάσουν σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα που παρακολουθήσαμε όλοι, μαθητές, καθηγητές και προσκεκλημένοι. Οι μελωδίες του ρεπερτορίου τους από ελληνική μπαλάντα, ξένο Rock έως δύσκολο Rhythm Blues δεν τους δυσκόλεψαν καθόλου αλλά το αντίθετο.

     Παραβρέθηκαν μαζί μας, ο αντιδήμαρχος κ. Λ. Λιμαντζάκης, o κ. Bροντάκης πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Τσιβαρά, η κ. Κατερίνα Μπακατσάκη και η κ Φρονιμάκη Βάσω εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βάμου και αρκετοί γονείς οι οποίοι ενθουσιασμένοι χειροκροτούσαν τους Γιώργο Αλεξανδρόπουλο, Ευτυχία Ζαννή, Γεωργία Λουράκη, Ντόνα Μπραχουσάι, Άννα-Μαρία Στολτίδου, Άρτεμις Φραντζεσκάκη, Πηνελόπη Χαροκοπάκη από το Γενικό Λύκειο Βάμου και Βανέσα Καραμπινάκη, Ζήνα Ντούνι, Γεωργία Ξηρουχάκη Κατερίνα Χαιρετάκη από το Γυμνάσιο Βάμου. 

 Οι μαθητές και οι καθηγητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πέτυχαν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Βρέθηκαν στην καλύτερη ημέρα τους από μουσική άποψη και αποθεώθηκαν από μαθητές και προσκεκλημένους. 

                                               Χρόνια Πολλά Μουσικό Εργαστήρι !!!