Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Τελευταία ημέρα του σχολικού χρόνου 2018 - Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Γυμνάσιο Βάμου για καλό σκοπό


Tην Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα "Δημ. Λαμπράκη" του Γυμνασίου μας, Χριστουγεννιάτικη αγορά φιλανθρωπικού χαρακτήρα. (Διατέθηκαν χρήματα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αποκορώνου τα οποία παραδόθηκαν στην Αντιδήμαρχο κ. Μπενάκη Αργυρώ).

Η χριστουγεννιάτικη αγορά περιελάμβανε στολίδια, παιχνίδια, μικρά αντικείμενα που κατασκεύασαν οι ίδιοι οι μαθητές μας και οι γονείς τους. Στην δραστηριότητα αυτή συμμετείχε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα που κατασκεύασαν τα μέλη του και με γλυκά που πλαισίωσαν τον χριστουγεννιάτικο μπουφέ της ημέρας.
Οι μαθητές και οι γονείς που επισκέφθηκαν το σχολείο μας για την δραστηριότητα αυτή αγόρασαν αντικείμενα ενώ παράλληλα άκουγαν τους ήχους  της χορωδίας μας που ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους Καλά Χριστούγεννα με κάλαντα της Κρήτης από λυράρηδες μαθητές.




Tην Χριστουγεννιάτικη αγορά επισκέφθηκε εκ μέρους του Δήμου Αποκορώνου η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης κ. Μπενάκη και ο Αντιδήμαρχος νεολαίας κ.  Κοτσιφάκης οι οποίοι απευθύνθηκαν προς τους μαθητές δίνοντας  συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης και την στάση ζωής που διαμορφώνουν συμμετέχοντας σε  εθελοντικές δράσεις.
Την αίθουσα "Δημ. Λαμπράκη" και το παζάρι μας επισκέφθηκαν οι αυριανόι μας μαθητές, η έκτη τάξη του Δημοτικού σχολείου Βάμου. Χόρεψαν μαζί μας και ευχήθηκαν για τα Χριστούγεννα στους μαθητές μας.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές γονείς και τα μέλη του ΔΣ. του Συλλόγου Γονέων που αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για καλό σκοπό αλλά που χάρηκαν μαζί με τα παιδιά τους την δραστηριότητα αυτή.






Την ίδια μέρα παραδόθηκαν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" τα κιβώτια με τρόφιμα ρούχα και παιχνίδια που προετοιμάσαμε από τις προηγούμενες ημέρες.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές καθηγητές,  τις μαθήτριες και τους υπεύθυνους καθηγητές της χορωδίας μας και τους λυράρηδες μαθητές Νικηφοράκη Ιωάννη, Σαριδάκη Μάνο και Παπαδομανωλάκη Σπύρο για την επιμέλεια της εορταστικής αυτής διοργάνωσης
Επίσης όλους τους εθελοντές μαθητές και τις μαθήτριες που υποστήριξαν την Χριστουγεννιάτικη αγορά μας και εξυπηρέτησαν τους παρευρισκόμενους.

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα
Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος