Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Εορτή για την επέτειο της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821

Tην Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα εκδηλώσεων «Δημ. Λαμπράκη» η σχολική εορτή για την επέτειο της  Επανάστασης  της 25ης Μαρτίου του 1821.
Μαθητές και από τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου μας με την καθοδήγηση και εμψύχωση της Υποδιευθύντριας κ. Αθηνάς Ρουτζάκη Χημικού, απέδωσαν υπέροχα ένα θεατρικό σκετς το οποίο με χιουμοριστικό και διασκεδαστικό τρόπο δίδαξε στους μαθητές μας  το νόημα της Εθνικής παλιγγενεσίας.



Στη συνέχεια η μαθήτρια της Γ΄ τάξης  Άννα Ξηρουχάκη και ο μαθητής της Β΄ τάξης  Χαράλαμπος Πιπεράκης παρουσίασαν το χρονικό του Αγώνα των Ελλήνων κατά των Τούρκων κατακτητών, το οποίο διανθίστηκε με ακούσματα Ελλήνων συνθετών.

Η εορτή μας συνεχίστηκε όπως πάντα με την συναυλία της χορωδίας του Γυμνασίου μας. Οι μαθήτριες της χορωδίας μας με υπέροχες και σταθερές φωνές παρουσίασαν τα τραγούδια που διδαχτήκαν από τον μουσικό του σχολείου μας τον κ. Γιώργο Πογιατζή και  με την καθοδήγηση του φυσικού μας κ. Τίτου Σμυρνάκη που συνόδευσε με την κιθάρα και μας συγκίνησαν.






Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την υπέροχη εορτή - παρουσίαση . Την απολαύσαμε όλοι…  μαθητές και καθηγητές.