Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Γυμνάσιο Βάμου    Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού για το τρέχον έτος 2016-2017 με σύνθημα: «Νοιώσε τη  χαρά  της  άθλησης  χωρίς το άγχος της  νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».
     Με αφορμή την ημέρα αυτή οι μαθητές της Τρίτης τάξης  και η ομάδα ποδοσφαίρου της Δευτέρας τάξης επισκέφθηκαν το γήπεδο ποδοσφαίρου της Κορωνίδας. Εκεί οι μαθητές της έπαιξαν μεταξύ τους αγώνα ποδοσφαίρου με την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου μας κ. Αζά .

    Την ίδια ημέρα επισκέφθηκε το σχολείο μας ο καθηγητής της Φυσικής Αγωγής και Ομοσπονδιακός Προπονητής του αθλήματος της Χειροσφαίρησης (handball) κ. Ηλίας Κιναλόπουλος, ο οποίος παρουσίασε το άθλημα και video από σημαντικούς αγώνες στα παιδιά της Πρώτης και της Δευτέρας τάξης  στην αίθουσα Λαμπράκη. Ακολούθως οι μαθητές με την καθοδήγηση του προσκεκλημένου του σχολείου μας, έπαιξαν σε αγώνα χειροσφαίρησης μεταξύ τους εφαρμόζοντας όσα έμαθαν.