Κυριακή 10 Απριλίου 2016

«Ανεστορούμαι και ανεστορίζω» Θεατρική Παράσταση στο Γυμνάσιο Βάμου.



      Το Γυμνάσιο Βάμου είναι ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία και το οποίο συμμετέχει σε συνεργασίες των τοπικών φορέων που προωθούν τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη.
Προς τη κατεύθυνση αυτή την  Κυριακή  3 Απριλίου 2016 φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα Λαμπράκη του Γυμνασίου μας, εκδήλωση την οποία διοργάνωσαν η εταιρεία Τέχνης «Βιολέτα» σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Τσιβαρά και Βάμου «Ο Πρίνος», τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού, Γυμνασίου και  Λυκείου Βάμου, υπό την Αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αποκορώνου. Οι παραπάνω φορείς ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια δράση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
      Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η θεατρική επιτυχία της κας Μαρινέλλας Βλαχάκη «Ανεστορούμαι και ανεστορίζω». Πρόκειται για χιουμοριστικά διηγήματα σε Κρητική διάλεκτο του Γιώργου Σταματάκη σε μουσική Λεωνίδα Μαριδάκη. 
        Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Λιμαντζάκης, η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αποκορώνου κα Αργυρώ Μπενάκη, εκπρόσωποι όλων των παραπάνω Συλλόγων και πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παράσταση. Γέλασαν με την ψυχή τους με τις παράδοξες ιστορίες των χωρικών, σε ένα ταξίδι στην Κρήτη στην δεκαετία του ΄70, που παρουσίασε η πολυτάλαντη ηθοποιός και συγγραφέας κα Μαρινέλλα Βλαχάκη.
     Οι εισπράξεις από την παράσταση διατέθηκαν για τις ανάγκες άπορων οικογενειών του Δήμου Αποκορώνου.