Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Παρουσιάσεις κατασκευών και προγραμμάτων την τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς

Την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 οι μαθητές του Γυμνασίου μας με την καθοδήγηση του καθηγητή του μαθήματος Τεχνολογίας κ. Τσιγγόπουλου Γιώργου παρουσίασαν σε έκθεση που διοργάνωσαν στο κλειστό Γυμναστήριο του συγκροτήματος μας τα έργα και τις κατασκευές τους στο μάθημα της τεχνολογίας. Κατασκευές που έφτιαξαν κατά την διάρκεια του σχολικού έτους είτε ατομικά (Α΄ τάξη) είτε ομαδικά (Β ΄τάξη). Επιστράτευσαν τις δεξιότητες που απέκτησαν στο μάθημα της τεχνολογίας κατά την διάρκεια των μαθημάτων, την φαντασία τους και τις ιδέες τους και παρήγαγαν ένα αποτέλεσμα αξιοθαύμαστο.



 
Παράλληλα στον ίδιο χώρο οι μαθητές του προγράμματος STEMPoweringYouth παρουσίασαν τις νέες κατασκευές τους  που επινόησαν με την καθοδήγηση του καθηγητή τους κ.Τίτου Σμυρνάκη και οι οποίες πραγματικά εντυπωσιάζουν.
Την ίδια ημέρα από το πρωί οι μαθητές του προγράμματος «Τα μαθηματικά αλλιώς» (Υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Βολουδάκη Πέπη και Έλσα Λεωνιδάκη)   παρουσίασαν στους συμμαθητές τους τις εργασίες που εκπόνησαν κατά τις συναντήσεις τους  στην διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
 
Στις 11:30 τέλος όλοι οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα Λαμπράκη όπου οι μαθητές της Γ΄ τάξης κυρίως μας παρουσίασαν το θεατρικό με τίτλο «Ζωντανός υπολογιστής». Οι μαθητές με χαρούμενη διάθεση αφιέρωσαν πολλές από τις ελεύθερες ώρες τους με την καθοδήγηση και εμψύχωση των καθηγητριών τους κ Βολουδάκη Πέπης και κ. Λεωνιδάκη Έλσας  και πέτυχαν το καλύτερο αποτέλεσμα. 


Συνεργάστηκαν άψογα και αυτό πέρασε και εκδηλώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα της κωμωδίας που μας παρουσίασαν η οποία ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους και έβγαλε γέλιο αλλά και ηθικά μηνύματα. 

 
 

Στη συνέχεια αποχαιρετήσαμε τους μαθητές μας για το τέλος της σχολικής χρονιάς αφού  τους ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.