Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Οι μαθητές του Γυμνασίου Βάμου επισκέπτονται το Δήμο Αποκορώνου


Την Πέμπτη  25 Νοεμβρίου μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Βάμου, επισκέφθηκαν τον Δήμο Αποκορώνου στο πλαίσιο του μαθήματος Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής προκειμένου να ενημερωθούν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις δομές του Δήμου.

Τους μαθητές υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος κ. Μπενάκη η οποία αφού παρουσίασε την οργάνωση και τις κοινωνικές δομές του Δήμου, μίλησε για τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο Δήμο για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Επίσης παρουσίασε τις δράσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης  προς τους δημότες που έχουν οικονομικά προβλήματα. Ενημέρωσε επίσης για το πως μπορεί κανείς εθελοντικά να βοηθήσει για το σκοπό αυτό.


Στη συνέχεια οι μαθητές συνομίλησαν με το Δήμαρχο Αποκορώνου κ. Κουκιανάκη ο οποίος ιδιαίτερα φιλικός καλωσόρισε την ομάδα του Γυμνασίου μας δέχτηκε τις ερωτήσεις τους και απάντησε σε κάθε μια ξεχωριστά. Ο Δήμαρχος με ιδιαίτερη υπομονή ήρθε κοντά με τους μαθητές μας, εξαίροντας το ενδιαφέρον τους για μάθηση και τονίζοντας ότι η παιδεία και οι ανάγκες των σχολείων είναι η πρώτη προτεραιότητα του Δημοτικού Συμβουλίου και προσωπικά του ίδιου.