Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή της τηλε-εκπαίδευσης και θα παρακαλούσαμε σε πρώτη φάση να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες μας μέχρι νεότερη επικοινωνία μας. 

Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι γονείς να υποστηρίξουν τα παιδιά τους (ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΑΜΟΥ) για να ανοίξουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (www.sch.gr) ΑΜΕΣΑ . Είναι άκρως απαραίτητο για να προχωρήσουμε στην εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και την δημιουργία ΨΗΦΑΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ. 

Μπαίνουμε εδώ: https://register.sch.gr/students/ και ακολουθώντας τις οδηγίες δημιουργούμε τον λογαριασμό του μαθητή. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ να έχετε μπροστά σας τον έλεγχο βαθμολογίας Α’ Τετράμηνου. 

Θα σας ζητηθούν τα ακόλουθα στοιχεία και πρέπει να γραφτούν και να δηλωθούν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως στον έλεγχο: ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ (με επιλογή από ημερολόγιο), ΣΧΟΛΕΙΟ (Γυμνάσιο Βάμου Χανίων), ΤΑΞΗ, ΤΜΗΜΑ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΑΘΗΤΗ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ, ΕΜAIL ΚΗΔΕΜΟΝΑ, KINHTO ΚΗΔΕΜΟΝΑ. (ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ)

Δίνετε ΚΩΔΙΚΟ και δημιουργείται αυτόματα το USERNAME.
ΑΜΕΣΩΣ μετά την εγγραφή σας, αυτό το USERNAME, ΠΡΕΠΕΙ να μας το αποστείλετε άμεσα στο email του σχολείου και ΜΟΝΟ με θέμα «USER NAME και το όνομα του μαθητή/μαθητών» 

mail@gym-vamou.chan.sch.gr


Μέχρι να ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία για όλους τους μαθητές – και για αυτή τη βδομάδα – τα μαθήματα των καθηγητών μας θα είναι ανοιχτά και διαθέσιμα από το link : 

https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=1153

1. Μόλις ανοίξει η σελίδα θα δείτε τα μαθήματα όλων των καθηγητών.
2. Επιλέγετε το μάθημα που αντιστοιχεί στην τάξη και στο τμήμα του μαθητή.
3. Στη συνέχεια, από το menu αριστερά επιλέγετε ΕΓΓΡΑΦΑ.
4. Τσεκάρετε στην οθόνη το αντίστοιχο έγγραφο και το κατεβάζετε. (πιθανόν να το δείτε να κατεβαίνει κάτω αριστερά στον browser – Chrome)

Με αυτό το υλικό δουλεύετε μέχρι να στηθούν οι ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ και να λάβετε πλέον νέες οδηγίες από τους καθηγητές. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος υπάρχει το ενδεχόμενο σε δεδομένη χρονική στιγμή να μην λειτουργεί. Προσπαθείστε αργότερα. Όταν συμπληρώνετε την φόρμα, στο πεδίο της αναζήτησης του σχολείου γράφετε Γυμνάσιο Βάμου ή Λαμπράκειο Γυμνάσιο Βάμου. Μόλις το εντοπίσει το επιλέγετε από τη λίστα. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Υποστηρικτική ομάδα του Σχολείου είναι η Διευθυντική Ομάδα:
Γκαγκαδέλη Αικατερίνη – Διευθύντρια & Καλαϊτζάκη Ειρήνη – Υποδιευθύντρια. 


Η Υποδιευθύντρια υποστηρίζει γονείς και μαθητές όλη τη μέρα από τα παρακάτω μέσα που η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα. 

Facebook: Irene Kalaitzaki
Instagram : Irkalaitzaki
Skype: Irini Kalaitzaki
Email: irkal@sch.gr


Η Διευθύντρια υποστηρίζει όλη την ημέρα από το email: kgagadeli@sch.gr