Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Τελευταία ημέρα του σχολικού χρόνου 2017 - Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Γυμνάσιο Βάμου


Tην Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Δημ. Λαμπράκη" του Γυμνασίου μας Χριστουγεννιάτικη αγορά φιλανθρωπικού χαρακτήρα. (Διατέθηκαν χρήματα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αποκορώνου τα οποία παραδόθηκαν στην Αντιδήμαρχο κ. Μπενάκη Αργυρώ).
Η Χριστουγεννιάτικη αγορά περιελάμβανε στολίδια, παιχνίδια, μικρά αντικείμενα που κατασκεύασαν οι ίδιοι οι μαθητές μας στο σχολείο με την βοήθεια των υπεύθυνων καθηγητών. Στην δραστηριότητα αυτή συμμετείχε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα που κατασκεύασαν τα μέλη του και με γλυκά που πλαισίωσαν τον μικρό χριστουγεννιάτικο μπουφέ μας της ημέρας εκείνης. 


Οι μαθητές και οι γονείς που επισκέφθηκαν το σχολείο μας για την δραστηριότητα αυτή αγόρασαν αντικείμενα ενώ παράλληλα άκουγαν τους ήχους  της χορωδίας μας που ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους Καλά Χριστούγεννα με κάλαντα της Κρήτης από λυράρηδες μαθητές.


Παράλληλα στην αίθουσα "Δημ. Λαμπράκη" υπήρχε γωνιά ανταλλαγής βιβλίων. Μια δραστηριότητα πρωτότυπη που λειτούργησε πρώτη φορά φέτος. Εθελοντές μαθητές και καθηγητές δώρισαν βιβλία από τη δική τους βιβλιοθήκη που δανείστηκαν άλλοι μαθητές και καθηγητές για τις διακοπές των Χριστουγέννων.


Ευχαριστούμε τους εθελοντές γονείς και ιδιαιτέρως τα μέλη του ΔΣ. του Συλλόγου Γονέων .
Ευχαριστούμε τους εθελοντές καθηγητές κκ. Αρκολάκη Πηνελόπη, Καλαϊτζάκη Ειρήνη,  Λεωνιδάκη Έλσα,  Ρουτζάκη Αθηνά,  Φουράκη Χρυσή,   Πογιατζή Γεώργιο, Σμυρνάκη Τίτο. Τις μαθήτριες της χορωδίας μας και τους λυράρηδες μαθητές Μαραγκουδάκη Ανδρέα και Παπαδομανωλάκη Σπύρο



Επίσης όλους τους εθελοντές μαθητές και τις μαθήτριες που υποστήριξαν την Χριστουγεννιάτικη αγορά μας και εξυπηρέτησαν τους παρευρισκόμενους.

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα
Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος