Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Bράβευση του περιοδικού Μαθητών Λόγος.



     Το περιοδικό του σχολείου μας Μαθητών Λόγος το οποίο εκδίδεται αυτή τη σχολική χρονιά για 12ο χρόνο, είναι ένα άνοιγμα του σχολείου μας στην κοινωνία και εκφράζει μια προσπάθεια μαθητών να ασχοληθούν με θέματα ποικίλα που απασχολούν την επικαιρότητα, τη ζωή μέσα και έξω από το σχολείο τις σχέσεις των εφήβων αλλά και θέματα ιστορίας του τόπου μας και  τις παραδόσεις.


  Είναι όμως και μια ανάγκη των μαθητών μας να εκφραστούν και να παρουσιάσουν τις απόψεις τους να συγκριθούν και να επικοινωνήσουν με τους συμμαθητές τους.

Η προσπάθεια αυτή επιβραβεύτηκε 2ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό για το μαθητικό έντυπο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεανικής δημοσιογραφίας «Τύπος και Ουσία» Λευτέρης Δασκαλάκη στο αμφιθέατρο ΤΕΙ στη Χαλέπα Χαλέπα Χανίων.

     Η ομάδα του περιοδικού με τις υπεύθυνες καθηγήτριες την κα Ρουτζάκη, την κα Καλαϊτζάκη και την κα Νικολουδάκη, ήταν εκεί και παρέλαβαν τον ειδικό έπαινο από την επιτροπή αξιολόγησης, καθώς και το βραβείο για το καλύτερο ρεπορτάζ που απονεμήθηκε στη μαθήτριά μας Σταυρουλάκη Ζαχαρένια για την συνέντευξη της από τον κ. Χαράλαμπο Γεωργιλάκη για το Ιτζεδίν. Η συνέντευξη αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Μια φορά και έναν καιρό στην καστροπολιτεία του Αποκόρωνα».
Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στους υπεύθυνους καθηγητές που τους εμπνέουν.